Isabel Pousset

My true lovestory

Start crowdfunding 8 september 2022 @ voordekunst.nl
Book launch 19 november 2022

 

My true lovestory is een zoekboek van 7 liefjes +1, een rommelig verslag van een sluikstorter met een kloppend hart.

Iedereen is bang van liefde, zeker van de liefde die nog moet komen. Terecht! Het Een vondst zijn is niet gemakkelijk. Want wat als niemand je ziet? Wat als niemand je herkent! En daarna! Als iemand vindt dat je zus en zo, al je zielige meubelen wil verplaatsen! Het glazen kastje met wie je echt bent. Naar liefde zoeken is niet veilig.

Blader door My true lovestory. Kijk nog eens! Wie wie, waarom dan? En hoeveel borden stonden er op tafel? ‘s Morgens ook nog? Want soms blijft bezoek slapen. Soms zegt het de verkeerde dingen, veel te stoer of veel te klef of te gehaast.

My true lovestory is een razend spannend verhaal, omdat de mislukking op de loer ligt, tegelijk met gegiechel in de schemering. Maar bovenal zijn het je zaken niet! De app’jes in deze papieren vondst zijn voor iemand anders bedoeld.

Oké dan, je mag ze lezen, als je kunt, als je durft. Wat voor detective ben jij? Eentje met een stinkende regenjas? Of eentje met een neus voor stuifmeel en priklimonade. Wat zoek jij in de liefde? Want My true lovestory gaat ook over jou.

An Olaerts